Gentofte Kommune

Jan Eirik Olsen den 20-05-2015
    Forældretilfredshedsundersøgelse 2015

Kære forældre på Skovgårdsskolen

Børn og Skole i Gentofte kommune inviterer jer hermed til at deltage i en undersøgelse af tilfredsheden med kommunens skoler og GFO’er.

Jeres mening som forældre til et skolebarn er værdifuld for Børn og Skole i arbejdet med at udvikle skolerne og GFO’erne.

I deltager i undersøgelsen ved at besvare spørgeskemaet, som I tilgår via linket nedenfor. I vil også modtage linket via ForældreIntra i en personlig besked.

Undersøgelsen løber fra den 19. maj til den 29. maj 2015.
    Giv jeres mening til kende, og deltag i lodtrækningen om 4x4 biografbilletter til Gentofte Kino!

Link til undersøgelsen: http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=T2PQT9U395CK

Børn og Skole
    Michael Leidersdorff den 13-05-2015
    Til Skovgårdsskolens forældre - Skovgårdsskolens Årsbog:

Skovgårdsskolen har besluttet at udgive en Årsbog i magasinform (fysisk).  Vi vil fortælle om store og små begivenheder fra skolen, som har udspillet sig i løbet af skoleåret. Det vil være en årlig tilbagevende begivenhed. Årsbogen har første udgivelsesdag omkring 16. Juni. Årsbogen uddeles til alle elever, forældre og ansatte.

Billeder - tilladelse:
    I den forbindelse vil årsbogen indeholde billeder af skolens børn som situationsbilleder eller billeder af enkelte børn som illustration til en situation - portrætbilled.  Ønsker I ikke, at jeres barn er afbilledet som et "portrætbilled" i Årsbogen, skal forældre, inden d. 22.05.2015,  skriftligt kontakte skolens kontor på skovgaardsskolen@gentofte.dk

Michael Leidersdorff
    Redaktionen
    Dorte Jacobsen den 29-04-2015
    Kommende børnehaveklasser

Alle elever i de kommende børnehaveklasser indmeldes automatisk i GFO'en pr. 1. august 2015.
    Hvis man ønsker en anden dato for indmeldelse - eller slet ikke ønsker at indmelde sit barn i GFO'en - bedes man kontakte sekretær Dorte Jacobsen, 39.985200.
    Susanne (Kontor)Johansen den 13-04-2015
    Vi gør opmærksom på, at skolen IKKE er lukket GRUNDLOVSDAG D. 5. JUNI.

Der har desværre, ved en fejl, stået i kommunens feriekalender for Skovgårdsskolen, at denne dag var en fridag.

Vi beklager fejlen.
    Dorte Jacobsen den 16-01-2015
    OBS - datoændring -Dimission 2015

Afholdes onsdag den 24. juni 2015 kl. 17.00-18.30 i skolens aula.
    Vi glæder os til at se alle afgangselever og deres familier.
    Susanne Johansen den 27-11-2014
    SOMMERKOLONI 2015

Skovgårdsskolens sommerkoloni 2015 er på SOLGÅRDEN d. 18. juli - 25. juli.
    Kolonien er for 4. - 9. årgang, og ansøgningsskemaer kommer i starten af januar 2015
    Susanne Johansen den 19-08-2014
    FREDERIKSBERG MÆLKEFORSYNING

Skolens mælk bliver leveret af Frederiksberg Mælkeforsyning.

Bestillingen foregår direkte via deres hjemmeside: