Billedet på sidehoved

Gentofte Kommune

 • Skovgårdsskolen
 • ikon
  Susanne (Kontor)Johansen den 24-06-2016
  GFO'en holder sommeråbent i ugerne 26-28 samt 30 og vil befinde sig i 0. klasserne.

  Tlf. er 51215984.

  HUSK LUKKET I UGE 29! 

  Nærmere information følger vedr. uge 31 i forældreintra!
 • Dorte Jacobsen den 17-06-2016
  Kære forældre,
   
  Mit navn er Søren. Jeg er far til en dreng i 8 klasse på Maglegårdsskolen og er for nylig startet som frivillig hos Natteravnene.
   
  Hos Natteravnene, holder jeg øje med jeres teenagere når de går i byen. Det er en fantastisk oplevelse, at møde de unge i øjenhøjde.
   
  Jeg er af den opfattelse, at Natteravnene er ganske afholdte hos de unge, da de bl.a  gladeligt kommer hen og giver en krammer, når man har den gule Natteravn jakke på, dette er selvom vi blot holder os i baggrunden. Vi går ikke til private fester men blot rundt i kommunen og holder øje med de steder hvor vi ved de unge som oftest opholder sig. Nogle gange tager vi også indtil København og går i Kongens Have hvor rigtig mange unge opholder sig også unge fra vores kommune.
   
  Som nystartet Natteravn synes jeg det er trist at konstatere, at der mangler frivillige til dette projekt i Gentofte hvilket gør, at Natteravene desværre ikke kan dække kommunen i det omfang vi finder nødvendigt.
   
  Jeg vil derfor som far og Natteravn opfordre til, at i melder jer som frivillige til dette projekt, specielt hvis i, som jeg, har et eller flere unge mennesker omkring jer, da det er til store glæde og lettelse for mig, som far, at vide der går voksne rundt og holder øje med vores unge så de ikke kommer galt afsted når de f.eks giver sig i kast med at drikke alkohol osv.
   
  De unge ved, som skrevet tidligere, at vi er der og kommer selv til os hvis der opstår et problem, de ved vi er der for at hjælpe.
   
  Som Natteravn kommer du til at gå i en gruppe med 2 andre max 3-4 gange årligt i 3 - 4 timer. Har man lyst til at lægge flere timer i projektet er man selvfølgelig velkommen. Min personlige mening er at dette er givet godt ud hvis man kan sikre sine unge.
   
  Jeg håber på, at mange af jer skulle have fået smag for at deltage i Natteravnenes frivillige korps. Skulle du/i være interesseret i at deltage kan i kontakte mig på soren@krist1s1.dk.
   
  Derudover vil jeg gerne opfordre til, at man sender en mail på samme adresse som ovenfor hvis man har kendskab til hvor, i kommunen, der er sammenkomster i offentligt regi så vi kan koordinere vores sparsomme frivillige korps gå-ture.
   
  I ønskes alle en fremragende sommer.
   
  Med venlig hilsen
  Søren Kristensen
   
   
 • ikon
  Dorte Jacobsen den 14-06-2016
  Mælk - august til december 2016

  Se vedh. bilag
 • ikon
  Dorte Jacobsen den 01-06-2016
  Sommerferie

  Fredag den 24. juni 2016 er sidste skoledag - nærmere info følger.
  Alle elever møder mandag den 8. august 2016 - nærmere info følger.
  GFO'en er lukket i uge 29.