Billedet på sidehoved

Gentofte Kommune

 • Skovgårdsskolen
 • ikon
  Dorte Jacobsen den 21-09-2016
  Mælk - skoleåret 2016-17
  Se vedh. bilag
 • ikon
  Dorte Jacobsen den 07-09-2016
  Lussingesyge

  Der er konstateret et tilfælde af lussingesyge på 4. årgang
 • ikon
  Susanne (Kontor)Johansen den 19-08-2016
  LUKKEDAGE I GFO SKOLEÅRET 2016-2017

  23/12
  27/12
  28/12
  29/12
  30/12

  Skolen har lukket mandag d. 2. januar, samt torsdagen efter Kr. Himmelsfartsdag fredag d. 26. maj, men GFO har åbent de 2 dage! 
 • ikon
  Dorte Jacobsen den 17-06-2016
  Kære forældre
   
  Mit navn er Søren. Jeg er far til en dreng i 8 klasse på Maglegårdsskolen og er for nylig startet som frivillig hos Natteravnene.
   
  Hos Natteravnene, holder jeg øje med jeres teenagere når de går i byen. Det er en fantastisk oplevelse, at møde de unge i øjenhøjde.
   
  Jeg er af den opfattelse, at Natteravnene er ganske afholdte hos de unge, da de bl.a  gladeligt kommer hen og giver en krammer, når man har den gule Natteravn jakke på, dette er selvom vi blot holder os i baggrunden. Vi går ikke til private fester men blot rundt i kommunen og holder øje med de steder hvor vi ved de unge som oftest opholder sig. Nogle gange tager vi også indtil København og går i Kongens Have hvor rigtig mange unge opholder sig også unge fra vores kommune.
   
  Som nystartet Natteravn synes jeg det er trist at konstatere, at der mangler frivillige til dette projekt i Gentofte hvilket gør, at Natteravene desværre ikke kan dække kommunen i det omfang vi finder nødvendigt.
   
  Jeg vil derfor som far og Natteravn opfordre til, at i melder jer som frivillige til dette projekt, specielt hvis i, som jeg, har et eller flere unge mennesker omkring jer, da det er til store glæde og lettelse for mig, som far, at vide der går voksne rundt og holder øje med vores unge så de ikke kommer galt afsted når de f.eks giver sig i kast med at drikke alkohol osv.
   
  De unge ved, som skrevet tidligere, at vi er der og kommer selv til os hvis der opstår et problem, de ved vi er der for at hjælpe.
   
  Som Natteravn kommer du til at gå i en gruppe med 2 andre max 3-4 gange årligt i 3 - 4 timer. Har man lyst til at lægge flere timer i projektet er man selvfølgelig velkommen. Min personlige mening er at dette er givet godt ud hvis man kan sikre sine unge.
   
  Jeg håber på, at mange af jer skulle have fået smag for at deltage i Natteravnenes frivillige korps. Skulle du/i være interesseret i at deltage kan i kontakte mig på soren@krist1s1.dk.
   
  Derudover vil jeg gerne opfordre til, at man sender en mail på samme adresse som ovenfor hvis man har kendskab til hvor, i kommunen, der er sammenkomster i offentligt regi så vi kan koordinere vores sparsomme frivillige korps gå-ture.
   
  I ønskes alle en fremragende sommer.
   
  Med venlig hilsen
  Søren Kristensen