Gentofte Kommune

• Skovgårdsskolen
    Dorte Jacobsen den 27-09-2016
    Aktivt Efterår 2016
    Tilmeld dig spændende aktiviteter i efterårsferien.

Se program og links til de enkelte arrangementer her: her ligges det nye program for Aktivt Efterår Læs programmet for Aktivt Efterår 2016 her

Tilmeldingen åbner tirsdag den 4. oktober kl. 9.00.

Bemærk, at det i år udelukkende er muligt at tilmelde sig online via de links, der er i programmet, og at betaling kun kan ske med betalingskort.

Hvis du har brug for hjælp til vores online selvbetjeningsløsning, kan du ringe på
    tlf. 3998 5585 fra tirsdag den 4. oktober kl. 9.00 – eller har andre spørgsmål så ring eller send en mail til fritid@gentofte.dk

Tilmeldingen er først gennemført, når der er betalt. Alle betalingskort modtages.

Bemærk venligst, at vi ikke kan bestille en plads for dig, men udelukkende kan vejlede dig.

Hilsen Kultur, Unge og Fritid

Dorte Jacobsen den 21-09-2016
    Mælk - skoleåret 2016-17
    Se vedh. bilag
    Dorte Jacobsen den 07-09-2016
    Lussingesyge

Der er konstateret et tilfælde af lussingesyge på 4. årgang
    Susanne (Kontor)Johansen den 19-08-2016
    LUKKEDAGE I GFO SKOLEÅRET 2016-2017

23/12
    27/12
    28/12
    29/12
    30/12

Skolen har lukket mandag d. 2. januar, samt torsdagen efter Kr. Himmelsfartsdag fredag d. 26. maj, men GFO har åbent de 2 dage!
    Dorte Jacobsen den 17-06-2016
    Kære forældre

Mit navn er Søren. Jeg er far til en dreng i 8 klasse på Maglegårdsskolen og er for nylig startet som frivillig hos Natteravnene.

Hos Natteravnene, holder jeg øje med jeres teenagere når de går i byen. Det er en fantastisk oplevelse, at møde de unge i øjenhøjde.

Jeg er af den opfattelse, at Natteravnene er ganske afholdte hos de unge, da de bl.a  gladeligt kommer hen og giver en krammer, når man har den gule Natteravn jakke på, dette er selvom vi blot holder os i baggrunden. Vi går ikke til private fester men blot rundt i kommunen og holder øje med de steder hvor vi ved de unge som oftest opholder sig. Nogle gange tager vi også indtil København og går i Kongens Have hvor rigtig mange unge opholder sig også unge fra vores kommune.

Som nystartet Natteravn synes jeg det er trist at konstatere, at der mangler frivillige til dette projekt i Gentofte hvilket gør, at Natteravene desværre ikke kan dække kommunen i det omfang vi finder nødvendigt.

Jeg vil derfor som far og Natteravn opfordre til, at i melder jer som frivillige til dette projekt, specielt hvis i, som jeg, har et eller flere unge mennesker omkring jer, da det er til store glæde og lettelse for mig, som far, at vide der går voksne rundt og holder øje med vores unge så de ikke kommer galt afsted når de f.eks giver sig i kast med at drikke alkohol osv.

De unge ved, som skrevet tidligere, at vi er der og kommer selv til os hvis der opstår et problem, de ved vi er der for at hjælpe.

Som Natteravn kommer du til at gå i en gruppe med 2 andre max 3-4 gange årligt i 3 - 4 timer. Har man lyst til at lægge flere timer i projektet er man selvfølgelig velkommen. Min personlige mening er at dette er givet godt ud hvis man kan sikre sine unge.

Jeg håber på, at mange af jer skulle have fået smag for at deltage i Natteravnenes frivillige korps. Skulle du/i være interesseret i at deltage kan i kontakte mig på soren@krist1s1.dk.

Derudover vil jeg gerne opfordre til, at man sender en mail på samme adresse som ovenfor hvis man har kendskab til hvor, i kommunen, der er sammenkomster i offentligt regi så vi kan koordinere vores sparsomme frivillige korps gå-ture.

I ønskes alle en fremragende sommer.

Søren Kristensen